Rektör Alkis, Ögrenciler Ile Iftar Yemeginde Bulustu

Sirnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Alkis iftar yemeginde ögrenciler ile bir araya geldi.

Rektör Alkis, Ögrenciler Ile Iftar Yemeginde Bulustu
Ögrencilerle iftarda ayni sofrada bulusan Sirnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Alkis, orucunu açtiktan sonra ögrencilerle sohbet etti. Ögrencilerin istek ve taleplerini dinleyen Rektör Alkis, makul talepleri yerine getirebileceklerini vurguladi. Rektör Alkis, sözlerini söyle sürdürdü:

“Kampüsler, üniversite ögrencilerinin nitelikli zaman geçirebilecekleri mekanlardir. Ögrencilerimiz egitim hayatlarindan sosyal, kültürel, sportif faaliyetlere degin zamanlarinin çogunu kampüs alaninda geçirmektedirler. Bu baglamda kampüs, ögrencilerin dünyasidir ve biz de bu dünyada daha güzel ve niteli bir yasam sürmeleri için elimizden geleni yapacagiz. Ben bugün ögrencilerimizle birlikte ayni sofrada orucumu açmaktan dolayi çok mutluyum. Onlarla birlikte oruç açmak, onlarla hasbihal etmek gerçekten çok güzel bir duygu.”

Sirnak Üniversitesi Mehmet Emin Acar Kampüsü Merkezi yemekhanede düzenlenen iftar yemegine Rektör Prof. Dr. Abdurrahim Alkis Genel Sekreteri Dr. Ögr. Üyesi Mustafa Cabir Altintas ve Saglik Kültür ve Spor Daire Baskani Faysal Yatman’da eslik etti.
Kaynak: İHA