Hamza Dag Açiklamasi 'Bikmadan, Usanmadan Heyecanimi Tüm Izmir'le Paylasacagim'

Cumhur Ittifaki Izmir Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Hamza Dag, “‘Gelin projelerle tartisalim’ dedik. Onlar anlamiyorlar, baska islerle ugrasiyorlar. Ancak ben bikmadan, usanmadan, sokak sokak, meydan meydan projelerimi anlatmaya, heyecanimi tüm Izmir’le paylasmaya devam edecegim” dedi.

Hamza Dag Açiklamasi 'Bikmadan, Usanmadan Heyecanimi Tüm Izmir'le Paylasacagim'


AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Cumhur Ittifaki Izmir Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Hamza Dag, Selçuk’ta düzenlenen mitinge katildi.

Dag’a binlerce hemsehrisinin yani sira, AK Parti Izmir milletvekilleri Sebnem Bursali ve Mehmet Muharrem Kasapoglu, MHP Izmir Milletvekili Tamer Osmanagaoglu, Cumhur Ittifaki Selçuk Belediye Baskan Adayi Dahi Zeynel Bakici, MHP Izmir Il Baskani Veysel Sahin, AK Parti Selçuk Ilçe Baskani Hakan Bayrakli ve MHP Selçuk Ilçe Baskani Nuri Yilmaz da eslik etti.

“Izmir kararini vermistir”

Hamza Dag, 2 ayi askin süredir Izmir’in her yerinde hemseriyle kucaklastigini belirterek, “Ben, Izmir’imizde artik sunu net bir sekilde görüyorum. 31 Mart için Izmir kararini vermistir. Bugün de görüyorum ki Selçuk kararini vermis. Hemsehrim Izmir’in, Selçuk’un her sokagina hizmet istiyor, proje istiyor. Insallah biz bu hizmetleri de projeleri de sehrimize kazandiracagiz” ifadeleri kullandi.

“Tek gündemimiz Izmir”

Bugüne kadar hiç kimseyi ötekilestirmedigini vurgulayan Dag, “Bundan sonra da ötekilestirmeyecegiz. Hiç kimse bizim nezdimizde ayrimciliga maruz kalmamistir, kalmayacaktir. Kimse bildigi isin disinda baska bir is yapmak zorunda kalmayacaktir. Belediye baskanina ne için oy verilir? ‘Eser üretsin, hizmet getirsin, yatirim yapsin, sorunlari çözsün.’ Evet; bizim tek gündemimiz Izmir, mesaimizin tamami bin 294 mahallemiz her sokaginda, hanesinde geçecek. Izmir’de istisareyi, ortak akli merkeze alacagiz. Izmir’de tüm projelerimi beraber hazirladik, beraber hayata geçirecegiz. Sorunlara anlik degil sürdürülebilir çözümler üretecegiz” diye konustu.



“Bikmadan, usanmadan heyecanimi tüm Izmir’le paylasacagim”

Seçim çalismasi süresince 4 önemli lansman yaptigini vurgulayan, Selçuk için yapacaklarina da degindi. Hamza Dag, konusmasinda su ifadeleri kullandi:

“Gelin projelerle tartisalim’ dedik. Onlar anlamiyorlar, baska islerle ugrasiyorlar. Ancak ben bikmadan, usanmadan, sokak sokak, meydan meydan projelerim anlatmaya, heyecanimi tüm Izmir’le paylasmaya devam edecegim. Izmir’in, Selçuk’un tarihi dokusunu, kültürel mirasini, asirlara sari olan medeniyet birikimini koruyacagiz. Selçuk tarimiyla, turizmiyle bereketli ilçelerimizdendir. Bizler de olusturacagimiz eser ve hizmet ekosistemiyle destek olarak parlayan bir yildiz olmasini saglayacagiz.”

Miting, Selçuk Belediye meclis üyesi adaylarinin tanitimiyla sona erdi.
Kaynak: İHA