KAYÜ Rektörü; Çok Kitap Okuyan Ögrencileri Ödüllendirdi

Kayseri Üniversitesi’nde “25 Mart-31 Mart Kütüphaneler Haftasi” dolayisiyla düzenlenen etkinlikte Rektör Prof. Dr. Kurtulus Karamustafa, Üniversite Kütüphanesinde en fazla kitap okuyan ögrencileri kitapla ödüllendirdi.

KAYÜ Rektörü; Çok Kitap Okuyan Ögrencileri Ödüllendirdi
Üniversitesi’nin 15 Temmuz Yerleskesindeki Mehmet Akif Ersoy Kütüphanesinde gerçeklestirilen programda Rektör Prof. Dr. Kurtulus Karamustafa, Eylül 2023 - Mart 2024 tarihleri arasinda 19’ar adet kitap okuyan ögrenciler Uygulamali Bilimler Fakültesi Insan Kaynaklari Yönetimi Bölümünden Ümre Fazile Çelik ve Aysegül Tüylü ile 16 adet kitap okuyan Develi Sosyal ve Beseri Bilimler Fakültesi Saglik Yönetimi Bölümünden Neziha Pala’ya kitap hediye etti.

Düzenli kitap okumanin önemine deginen Rektör Prof. Dr. Kurtulus Karamustafa, "Üniversitemizde okuma aliskanligini tesvik etmek amaciyla hediye olarak verdigimiz bu kitaplar ögrencilerimizin kisisel gelisimlerine katkida bulunmanin yani sira, akademik basarilarina da destek olacaktir. Bu tip etkinlikleri, ögrencilerin daha fazla kitap okumalari ve bilgi birikimlerini gelistirmeleri adina tesvik edici olarak görmekteyiz. Ben bugün hediye verdigimiz ögrencilerimize kitap okumaya olan ilgilerinden dolayi tesekkür ediyor ve basarilar diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA