Jandarma Genel Komutani Orgeneral Çetin, Mus'ta

Jandarma Genel Komutani Orgeneral Arif Çetin, bazi denetim ve incelemelerde bulunmak üzere Mus’a geldi.

Jandarma Genel Komutani Orgeneral Çetin, Mus'ta
Çesitli temaslarda bulunmak üzere kente gelen Orgeneral Arif Çetin, Valilik ziyaretinde Mus Valisi Avni Çakir tarafindan karsilandi. Seref defterini imzalayan Çetin, daha sonra Vali Çakir ile makaminda görüstü.

Denetim ve incelemelerde bulunmak üzere kente gelen Orgeneral Çetin, valilik ziyareti sonrasinda Vali Çakir ile birlikte Istasyon Caddesi’nde esnaf ve kent sakinleriyle bir araya geldi. Ikili daha sonra Terör Magdurlari, Sehit ve Gazi Aileleri Dernegini ziyaret ederek, onlarla sohbet etti, taleplerini dinledi.

Burada bir konusma yapan Vali Çakir, sehitligin yüce bir makam oldugunu ifade ederek, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti kucaklayici yapisiyla sehidine, gazisine her zaman sahip çikti. Sehitlik çok yüce bir makamdir. Bu cennet vatan ugruna canlarini seve seve feda eden aziz sehitlerimize Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize ise saglik ve afiyetler diliyorum" dedi.

Orgeneral Çetin ve Vali Çakir’a, AK Parti Mus Milletvekili Mehmet Emin Simsek, Mus Belediye Baskani Feyat Asya, Il Jandarma Komutani Albay Mehmet Kasim Ermis ve Il Emniyet Müdürü Serkan Karaman eslik etti.
Kaynak: İHA