Baskan Murat Ercan Ve Esi Emine Ercan Sincan Belediyesi Kadin Çalisanlariyla Iftar Yapti

Sincan Belediyesi Kadin Kadina Aile Sohbetleri, Ramazan ayinda da iftar programlariyla devam ediyor. Sincan Belediye Baskani Murat Ercan ve esi Emine Ercan Sincan Belediyesinin kadin çalisanlariyla bir araya gelerek iftar yapti.

Baskan Murat Ercan Ve Esi Emine Ercan Sincan Belediyesi Kadin Çalisanlariyla Iftar Yapti
Sincan Belediye Baskani Murat Ercan’in destekleriyle, esi Emine Ercan’in öncülügünde yapilan “Kadin Kadina Aile Sohbetleri” programi kapsaminda iftar yemegi düzenlendi.

Programa Sincan Belediyesinin tüm birimlerde çalisan kadin personelleri davet edildi. Sincan Belediye Baskani Murat Ercan ve esi Emine Ercan kadin çalisanlarla iftar yapti. Programa ayrica AK Parti Sincan Ilçe Baskani Mustafa Özcan, AK Parti Sincan Ilçe Kadin Kollari Baskani Nigar Koca da katildi.

Iftar öncesi selamlama konusmasi yapan Sincan Belediye Baskani Murat Ercan sunlari söyledi;

“Bu 5 yilda çok sey yaptik. Yüzme havuzu, kresler, konaklar, Sincan Park, Arasta Sincan gibi büyük projeler ortaya koyduk. Bunlar birakin ilçe belediyesini büyüksehir belediyesinde görmedigimiz büyüklükteki projeler. Bu bizim gücümüzü, inancimizi gösteriyor. Insallah seçimden sonra da daha fazlalarini, daha büyüklerini yapacagiz. Sincan her seyin en iyisine layik. Bunlari yapabilmek için büyüksehir ve Sincan’da sandiktan güçlü bir sekilde çikmamiz gerekiyor. Cumhurbaskanimiza rekor sözü verdik. Bu rekoru kiracagiz. Burada da hanimefendilerimizin rolü çok büyük. Bizim basarimiz, hepimizin basarisi.”

Baskan Murat Ercan’in esi Emine Ercan da “Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin Mevla’ya yöneldigi Ramazan ayiniz mübarek olsun. Biz kadinlar sevgisiyle, fedakarligiyla, emegiyle hayatin her alaninda yer almaktayiz. Kadinlar hayatin birçok alaninda çalisarak sorumluluklar üstlenmektedir. Sizler de belediye çalisani olarak hem güler yüzünüzle hem samimiyetinizle, emeginizle Baskanimizin yaninda olup ona destek oldunuz. Sizlere tesekkür ediyorum. Ramazaniniz mübarek olsun, yaklasan kadir gecemiz hayirlarla gelsin, bayraminizi da simdiden tebrik ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA