HUB Antalya, Oyun Ve Ögrenme Maratonu Ile Açiliyor

Antalya Büyüksehir Belediyesi, girisimcilere destek vermek amaciyla HUB Antalya Girisimcilik Merkezi’ni 24 Mart tarihinde gerçeklestirecegi Gameathon Antalya: Oyun ve Ögrenme Maratonu ile açiyor. Gameathon Antalya etkinligi, gençlerin kendilerini kesfetmesinin ve gelistirmesi için 12 farkli atölyeden olusuyor.

Antalya Büyüksehir Belediyesi, yenilikçi fikirleri desteklemek, gençlerin fikirlerini hayata geçirmelerini saglamak ve girisimci adaylarina yönelik destek saglamak amaciyla Muratpasa Camii yaninda bulunan Ayakkabicilar Çarsisi’nin üçüncü katinda girisimci adaylarina yönelik HUB Antalya Girisimcilik Merkezi’ni Gameathon Antalya etkinligi ile hizmete açiyor. 24 Mart 2024 tarihinde gerçeklesecek ve merkezin ilk etkinligi olacak olan Gameathon Antalya ile gençler oyun ve ögrenme maratonun içerisinde kendilerini kesfetme ve gelistirmenin farkli yollarini kesfedecek. Ayni zamanda gençler, bu maratonda katilacaklari atölyeler sayesinde oyun ile ögrenmeyi deneyimleyecek.

12 farkli atölye gerçeklesecek

HUB Antalya Girisimcilik Merkezi’nde gençlerin bilgi, beceri ve yetkinliklerinin desteklenecegi Gameathon Antalya etkinliginde; gençler farkli atölyelere katilarak oyun ve ögrenme maratonu içerisinde bes saat sürecek bir yolculuga çikacak. Ögrenme Tasarimlari tarafindan hayata geçirilen ve Türkiye’nin ilk ve tek oyun ve ögrenme maratonu olan Gameathon etkinliginin Antalya kisminda 12 farkli atölye gençler ile bulusacak. Toplamda 5 saat sürecek olan etkinlikte her genç 4 farkli atölyeye katilma imkâni saglayabilecek.

Basvurular ABB internet sitesinde

24 Mart 2024 Pazar günü, saat 11.00 ile 16.00 arasinda HUB Antalya Girisimcilik Merkezi’nde gerçeklesecek Gameathon Antalya: Oyun ve Ögrenme Maratonu 16-26 yas arasindaki gençlere yönelik planlanmis olup, basvurular www.antalya.bel.tr sitesi üzerinden online olarak yapilabilecek.

Baskan Böcek’in vaadi yerine geldi

Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek’in vaatlerinden bir olan HUB Antalya Girisimcilik Merkezi gençler ve girisimci adaylari için yeni bir soluk getirecek. Gameathon Antalya etkinligi ile hizmete açilacak olan merkez ile Baskan Böcek’in vaatlerinden biri daha yerine getirilmis oldu.
Kaynak: İHA