Geçit Açiklamasi 'Isbirligin En Güzel Örnegini Yesilyurt'ta Sergileyecegiz'

Tüm meslek gruplari ile sürekli istisare içerisinde olan ve bu anlamda büyük takdir toplayan AK Parti Yesilyurt Belediye Baskan Adayi Prof. Dr. Ilhan Geçit, “Kenti ayaga kaldirma noktasinda üniversitelerle isbirligine yönelik çok çesitli projeler gelistirdiysek, sanayici-yerel yönetimler isbirliginin de Türkiye’de en iyi örnegini Yesilyurt’ta sergileyecegiz” dedi.

Geçit Açiklamasi 'Isbirligin En Güzel Örnegini Yesilyurt'ta Sergileyecegiz'
AK Parti Yesilyurt Belediye Baskan adayi Prof. Dr. Ilhan Geçit, AK Parti Il ve Yesilyurt Ilçe Yöneticileri ile beraber 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Makromen Ayakkabi fabrikasini ziyaret etti. Fabrika yöneticileri tarafindan güler yüzle karsilanan Prof. Dr. Geçit, fabrikayi gezerek, firmanin çalismalariyla ilgili bilgiler aldi. Isçilerle sohbet ederek sorun ve taleplerini dinleyen Geçit, onlara kolay gelsin dileklerini ileterek, 11 ayin sultani Ramazan aylarini tebrik etti.

31 Mart yerel seçimleri için destek isteyen Prof. Dr. Geçit, Türkiye’de ve Malatya’da artik her seyin en iyisinin üretildigini ve bundan gurur duyduklarini belirtti.

Sicak karsilamadan dolayi fabrika yöneticilerine tesekkürlerini ileten Geçit, “31 Mart Yerel seçim çalismalari kapsaminda 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde Makromen Ayakkabi fabrikamizi ziyaret ettik. Siçak karsilamalari ve teveccühleri için kendilerine çok tesekkür ediyorum. Tabi Bu fabrikalar Malatya adina gurur verici. Su görülüyor ki ülkemizde ve Malatya’mizda her seyin en iyisi yapiliyor. Bizler de yönetime geldigimiz zaman nasil ki sehrimizi ayaga kaldirmak için üniversitelerle isbirligi yapacaksak, sanayici ve yerel yönetimlerin de isbirliginin en iyi örnegini sergileyecegiz” dedi.

Konteyner kentlerdeki depremzedelere özel ilgi

Her firsatta konteyner kentlerde kalan vatandaslari ziyaret eden AK Parti Yesilyurt Adayi Prof. Dr. Ilhan Geçit, bu kez de ikizce Konteyner kentte kalan vatandaslari yalniz birakmadi. Vatandaslarin taleplerini yerinde dinleyen Geçit, depremzedelerin ev ve is yerlerinin durumlari hakkinda bilgiler aldi ve 1 yil içerisinde bu sorunlari çözecegi sözünü verdi. Depremzedelere özel ilgi gösteren Geçit, Büyüksehir Belediyesi ve TOKI is birligi ile kiraci olan dar gelirli depremzedeler için de konut yapilacagini hatirlatti. Geçit, yapacaklari konutlar sonrasinda kiralarin da yari yariya düsecegine vurgu yaparak, “Bir yil içinde 55 bin konut teslim edecegiz, sonra da kiracilara ve dar gelirli kiracilara konut üretecegiz. Biz büyüksehir belediyesi ile ekip halinde TOKI ile isbirligi içinde dar gelirliler için konut yapacagiz. Yapacagimiz konutlarin ardindan kiralar yari yariya düsecek. Kiracilarimizi da yalniz birakmayacagiz. Depremin izlerini silmek için gecemizi gündüzümüze katacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA