Yozgat'taki Dron Fabrikasinin Yerinde Yeller Esiyor

Yozgat’ta dron fabrikasi kuracagi vaadiyle piyasayi 2.5 milyar dolandiran ve 6 ay önce temeli atilarak hafriyat çalismasi yapilan fabrikanin yerinde yeller esiyor.

Yozgat'taki Dron Fabrikasinin Yerinde Yeller Esiyor
Yozgat’ta dron fabrikasi kurma vaadiyle Izmir’de kripto para sirketi kurma yalaniyla yüksek kar vadederek 2 bin 500 kisiyi dolandiran Ocakçi Holding Sahibi Sedat Ocakçi’nin Yozgat Bozok Organize Sanayi Bölgesi’ne kurmak istedigi fabrikanin temeline tek bir çivi dahi çakilmamasi dikkat çekti. Geçen yil Temmuz ayi itibariyle Ocakçi Holding Sahibi Sedat Ocakçi ile uçak ve benzeri hava tasitlari imalati için Bozok OSB yönetimi ile arsa tahsis sözlesmesi imzalanmisti.

Temel atma töreninin ardindan 4 ay gibi bir süre içerisinde firma tarafindan Yozgat Bozok Organize Sanayi Bölgesinde 17 bin metrekare alana kurulmasi planlanan dron fabrikasinin sadece hafriyat çalismasinin tamamlandigi ve 10 milyon lira harcandigi ögrenildi.

Öte yandan, Ocakçi Holding tarafindan Yozgat’a kurulmasi planlanan dron fabrikasi için reklam filmleri çekilmis, halk otobüslerine ve panolara reklam afisleri bastirilmisti.
Kaynak: İHA