Kaçakçilik Operasyonunda 6 Kisi Tutuklandi

Manisa Il Emniyet Müdürlügü Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü tarafindan Manisa ve Izmir’de belirlenen adreslere düzenlenen es zamanli operasyonda çok sayida sagligi tehdit edici yasadisi cinsel içerikli ürün, elektronik ve kaçak sigara ele geçirilirken, gözaltina alinan 6 süpheli çikarildiklari mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Manisa Il Emniyet Müdürlügü Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri tarafindan gümrük kaçagi sagliksiz ürün ve maddelere yönelik operasyon düzenlendi.

Tespiti yapilan süphelilerin yakalanarak gözaltina alinmasi ve suç unsurlarinin tespiti amaciyla Manisa’nin Turgutlu ve Sehzadeler ilçeleri ile Izmir’in Balçova, Torbali ve Konak ilçelerinde belirlenen 7 adrese Istihbarat Sube Müdürlügü ile koordineli gerçeklestirilen operasyonda 6 kisi yakalanarak gözaltina alindi.

Operasyonda 2 bin 345 adet elektronik sigara, 4 bin 109 adet elektronik sigara likiti, 24 bin 834 adet cinsel içerikli ürün, 671 paket kaçak sigara, bin 150 adet puro, 24 adet parfüm ele geçirildi.

Operasyonda gözaltina alinan süpheli 6 kisi emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi. 6 kisi çikarildiklari mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA