Agri'da Milli Egitim Müdürü Olmak Isteyen Ögrenciye Sürpriz

Agri Il Milli Egitim Müdürü Hasan Kökrek, meslek hayali Milli Egitim Müdürü olmak olan 6. sinif ögrencisi Yusuf Yildiz’i makaminda agirladi.

Agri'da Milli Egitim Müdürü Olmak Isteyen Ögrenciye Sürpriz
Agri Merkez Sehit Vefa Çelik Ortaokulu’nda okuyan Yusuf Yildiz, annesi Dilan Yildiz ile birlikte Kökrek’i ziyaret etti. Yildiz, Kökrek’e kendisine ilham verdigini ve onun gibi olmak istedigini söyledi.



Kökrek, Yildiz’in 2023-2024 egitim ögretim yili birinci dönem karnesini inceledi ve basarilarini kutladi. Kökrek, Yildiz’in hedefine ulasmasi için çok çalismasi gerektigini belirterek, ona çesitli hediyeler verdi. Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Kökrek, "Yusuf, basarili bir ögrenci. Meslek hayali olan Milli Egitim Müdürü olmak için gayret gösteriyor. Onun gibi ögrencilerimizle gurur duyuyoruz. Insallah hedefine ulasir ve Agri’nin egitimine katki saglar" dedi.

Yildiz ise Kökrek’e tesekkür ederek, "Hasan müdürümü çok seviyorum. Onun çalismalarini takip ediyorum. Onun gibi Milli Egitim Müdürü olmak istiyorum. Ona söz veriyorum, çok çalisacagim ve basarili olacagim" diye konustu.

Kaynak: İHA