YENIMEK Ikinci Dönem Için Kayit Almaya Basladi

Yenimahallelilere meslek edinme ve kisisel gelisim firsati sunan Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kurslari’nda (YENIMEK) 2024 egitim ögretim yili ikinci dönem kurs kayitlari basladi. YENIMEK kursiyerleri 5 Subat tarihinde ders basi yapacak.

YENIMEK Ikinci Dönem Için Kayit Almaya Basladi
Giyim üretim teknolojisi, seramik ve cam teknolojisi, resim, el sanatlari gibi birbirinden farkli branslarda egitim veren YENIMEK, bu branslara ek olarak bilgisayar kullanimi, dijital okuryazarligi, diksiyon, spikerlik ve sunuculuk, diksiyon, ilk yardim, emlak danismanligi, mantar yetistiriciligi branslarinda yeni kayit aliyor. YENIMEK merkezlerinde egitim almak isteyen ilçe sakinleri için yeni kayit dönemi basladi.



21 farkli noktada 30 bin üyeye egitim hizmeti

Yenimahalle sakinlerinin kisisel gelisimi ve meslek edinimi için 21 farkli noktada hizmetin sürdügünü belirten Yenimahalle Belediye Baskani Fethi Yasar, “Vatandaslarin kisisel gelisimi ve meslek edinmesi amaciyla 300 ögretmenimizle egitim destegi sunuyoruz. Ögretmenlerimiz 30 bin üyeye meslek edinme ve hobi kursu veriyor. YENIMEK sadece hobi kurslari degil ayni zamanda meslek edindirme kurslaridir. Ilçemizin dört bir yanina konumlandirdigimiz YENIMEK merkezleri vatandaslardan yogun talep görüyor. Yenimahalle’de kültür, sanat ve egitime büyük önem veriyoruz. Her yönüyle örnek alinan, bambaska bir ilçe hayal ettik ve bunu basarmanin hakli gururunu yasiyoruz” dedi.

YENIMEK kurslarina kayit yaptirmak isteyen vatandaslar, 344 08 98/6474 numarali telefonu arayarak detayli bilgi alabilecek, www.yenimahallekultur.com adresinden online kayit olusturabilecek ya da ikametlerine en yakin kurs merkezinden islemlerini hizlica yaptirabilecek.
Kaynak: İHA