Gaziantep'te Nitelikli Hirsizlik Süphelilerine Kafes Operasyonu Açiklamasi 9 Gözalti

Gaziantep’te, nitelikli hirsizlik suçunu örgütlü olarak isledigi tespit edilen süphelilere yönelik safak vakti düzenlenen kafes operasyonunda 9 sahis yakalandi. Süpheli sahislardan 8’i sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandi.

Gaziantep'te Nitelikli Hirsizlik Süphelilerine Kafes Operasyonu Açiklamasi 9 Gözalti
Gaziantep Il Jandarma Komutanligi ekipleri ve Cumhuriyet Bassavciligi koordinesiyle nitelikli hirsizlik suçunu örgütlü olarak isledigi tespit edilen süphelilerin yakalanmasina yönelik çalisma yapti. Yapilan teknik ve fiziki takip sonucunda Sehitkamil ilçesinde 14 farkli adrese yapilan es zamanli safak vakti kafes operasyonu düzenlendi.

Operasyon soncunda 11 süpheliden 9’u yakalandi.

Süphelilerin adreslerinde yapilan aramalarda 45 litre kaçak mazot, 4 av tüfegi, 4 sahte plaka, 2 demir kesme makasi, 2 elektrikli vinç, 2 levye ile muhtelif hirsizlik esyasi, 1 kurusiki tabanca ve sarjörü ve 1 kaynak makinesi ele geçirildi.

Gözaltina alinan A.G., V.A., I.A., B.A., E.K., Y.F., Y.A., T.G. ve E.F. isimli sahislardan 8’i sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Diger 1 süpheli hakkinda ise adli kontrol karari verildi.

Kaynak: İHA