Seferihisar Kurtulusunu Coskuyla Kutlayacak

Seferihisar Belediyesi, ilçenin 101. kurtulus yil dönümünü coskuyla kutlamaya hazirlaniyor. Sarkici Buray’in sahne alacagi kurtulus günü kutlamalarinda, belediye bandosu ve Zeynep Ide konseri gerçeklestirilecek.

Seferihisar Kurtulusunu Coskuyla Kutlayacak
Izmir’in Seferihisar ilçesi, kurtulusunun 101’inci yilini düzenlenecek etkinliklerle kutlayacak. 11 Eylül Kurtulus Günü’ndeki kutlamalar, Seferihisar Cumhuriyet Meydani’ndaki Atatürk Aniti’na çelenk konulmasiyla baslayacak. Seferihisar Belediye Bandosu da, gün içerisinde Seferihisar sokaklarinda gösteri yapacak. Kurtulus coskusu, Pazar Yeri Otoparki’nda saat 20.00’da Zeynep Ide ve 21.00’daki Buray konseri ile devam edecek.

Seferihisar Belediye Baskani Ismail Yetiskin, 101. yila yakisir özel bir program hazirladiklarini belirterek, “11 Eylül’ü cosku ile kutlayacagiz. Kurtulusun ruhunu, tüm vatandaslarimizla yasamak ve yasatmak istiyoruz. Bize özgürlügümüzü hediye eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Seferihisar’in kurtaricisi Çolak Ibrahim Pasa ve silah arkadaslarina minnettariz. Onlarin emanetlerine sonsuza kadar sahip çikacagiz. Tüm halkimizi kurtulus coskumuza ortak olmaya davet ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA