Motosikletle Uyusturucu Ticareti Polise Takildi

Küçükçekmece’de uyusturucu madde ticareti yapan motosikletli sahis, polisin düzenledigi operasyonla yakalanarak tutuklandi.

Motosikletle Uyusturucu Ticareti Polise Takildi
Küçükçekmece Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, bir motosikletli sahsin uyusturucu madde ticareti yaptigi ihbari üzerine hareke geçti. Polisler, kaçan motosikleti Gültepe Mahallesi’nde durdurarak, Y.H. isimli sahsi yakaladi. Sahsin üzerinde yapilan aramada satisa hazir 26,3 gram eroin, uyusturucudan elde edildigi belirlenen 4 bin 555 TL ve uyusturucu ticaretinde kullanildigi düsünülen bir cep telefonu ele geçirildi. Gözaltina alinan süphelinin verdigi ifadeden yola çikan polisler, sahsin evinde yaptigi aramada da satisa hazir 1 kilo 867 gram eroin, 604 adet kilitli poset, uyusturucudan elde edildigi belirlenen 14 bin 50 TL olmak üzere toplamda 609 parça halinde 1 kilo 893.3 gram eroin maddesi ile 18 bin 605 TL ele geçirdi.

Yapilan incelemede Y.H. isimli süphelinin “uyusturucu madde kullanmak” ve “uyusturucu madde imal ve ticareti” suçlarindan kaydi oldugu tespit edildi. Emniyetteki islemleri tamamlanan Y.H., sevk edildigi mahkemece “uyusturucu madde imal ve ticareti” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA