Uyusturucuya Jandarmadan Darbe Açiklamasi 2 Gözalti

Manisa’nin Sarigol ilçesi Dadagli Mahallesi’nde jandarma ekiplerinin düzenledigi uyusturucu operasyonunda 2 kisi kisi gözaltina alindi. Operasyonda 2 bin 815 gram kubar esrar ve 40 bin TL ele geçirildi.



Manisa Il Jandarma Komutanligi Istihbarat ve KOM Sube Müdürlükleri ile Sarigöl Ilçe Jandarma Komutanligi ekipleri, 29 Eylül 2023 tarihinde saat 18.00 siralarinda alinan duyum üzerine önemli bir operasyon gerçeklestirdi. Operasyonda, H.K. (56) ve G.K. (56) isimli sahislarin evinde yapilan aramada bol miktarda uyusturucu ele geçirildi.

Toplamda 2 bin 815 gram kubar esrar, ayrica 1 uyusturucu kullanma aparati ve 1 adet hassas terazi bulundu. Ayrica, aramalarda 40 bin TL ele geçirildi.

Manisa Il Jandarma Komutanligi’nin operasyonu sonucunda yakalanan süpheliler H.K. ve G.K., Cumhuriyet Savcisi’nin talimatiyla gözaltina alindi. Gözaltina alinan sahislarin jandarmada ki sorgularina devam ediliyor. Süpheliler sorgularinin ardindan adliyeye sevk edilecek.

Jandarmanin bu basarili operasyonu, uyusturucu ticaretine karsi verilen mücadeledeki kararliligini bir kez daha gözler önüne serdi. Uyusturucu ile mücadele devam edecegini belirtti.

Kaynak: İHA