Gönen'de Motosiklet Ve Araçlar Denetlendi

Balikesir’in Gönen ilçesinde Gönen Kaymakamligi ilçe Emniyet Müdürlügü trafik ekipleri vatandaslarin can ve mal güvenligini saglamak için denetimlerini arttirdi.

Gönen'de Motosiklet Ve Araçlar Denetlendi
Edinilen bilgiye göre, tescilsiz, plakasiz, kasksiz motosiklet kullanimi ile araç sürücülerine yönelik alkol denetimlerine agirlik verildi.

1 Haziran 2023 ile 18 Eylül 2023 tarihleri arasinda yapilan alkol ve motosiklet uygulamalarinda bin 518 motosiklet kontrol edildi 590 motosiklete 1 milyon 300 bin 676 Türk Lirasi idari para cezasi uygulandi, 156 adet motosiklet trafikten men edildi.

Sürücülere yönelik yapilan alkol denetimlerinde ise 918 araç kontrol edildi 102 sürücüye 464 bin 940 Türk Lirasi idari para cezasi uygulandi, 99 sürücünün sürücü belgesi geçici olarak geri alindi.

Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.