Baskan Isiksu Açiklamasi 'Çocuk Dostu Adapazari' Hedefimize Ulasmanin Mutlulugunu Yasiyoruz'

Adapazari Belediyesi tarafindan insasi tamamlanan Çocuk Haklari Macera Parki törenle açildi.

Baskan Isiksu Açiklamasi 'Çocuk Dostu Adapazari' Hedefimize Ulasmanin Mutlulugunu Yasiyoruz'
Adapazari Belediyesi tarafindan Tuzla Mahallesi’nde tamamlanan Çocuk Haklari Macera Parki’nin açilisi yogun bir katilimla gerçeklestirildi.

Gün boyu devam eden etkinliklere aileleri ile birlikte çocuklar yogun ilgi gösterdi. Programin açilis konusmasini yapan Mutlu Isiksu, çalisma dönemindeki anlayislarini özetledi ve “Çocuk Dostu Adapazari” vizyonuyla hayata geçirdikleri projeleri paylasti. Isiksu, “Adapazari’mizin 84 mahallesinde, her sokaginda olmak için gayret ettigimiz ve hamdolsun bunu basardigimiz, askla çalistigimiz ve istisareyi hiç birakmadigimiz, aidiyet duygusunu her daim yücelttigimiz bir çalisma döneminin son çeyregine girmis bulunuyoruz” dedi.



“Çocuk Haklari Macera Parki, Adapazari’miza çok yakisti”

Insan odakli eser ve hizmetlere agirlik verdiklerini altini çizen Isiksu, “Kadim medeniyetimizin çekirdegini ‘insan’ merkezli anlayis olusturur. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in belediyecilik anlayisi da ayni merkezde sekillenmis ve bizlere örnek olmustur. Bu anlayis çerçevesinde, “Adapazari’ni Çok Seviyoruz” slogani ile baslattigimiz kiymetli yolculugu, Adapazari’miz için her alanda örnek projeleri birer birer hayata geçirerek devam ettiriyoruz. Çalismak Bizim Isimiz’ ve ‘Adapazari Seninle Güzel’ gibi gayretimizi ve aidiyetimizi daha da güçlendiren sloganlarimizla birlikte en çok önemsedigimiz sloganimiz tabii ki ödülüyle birlikte geldi. Yüzlerce çocuk parki ve spor sahalariyla, Bilgi Evlerimiz, Millet Evlerimiz ve Milli Egitim Müdürlügümüzle ortaklasa yaptigimiz egitim ve destek çalismalarimizla “Çocuk Dostu Adapazari” hedefimize ulasmanin mutlulugunu yasiyor, katki sunan herkese kalbi tesekkürlerimi sunuyorum. Tuzla Mahallesi Çocuk Haklari Macera Parki, Adapazari’miza çok yakisti. Hayirli olmasi temennisiyle” dedi.

Kaynak: İHA