Ögrencilere Kirtasiye Yardimi

Bodrum Belediyesi geçen dönemlerde oldugu gibi 2023-2024 Egitim-Ögretim Yilinda egitime destek çerçevesinde yarimada genelinde ihtiyaç sahibi ögrencilere kirtasiye malzemeleri yardiminda bulunuyor.

Ögrencilere Kirtasiye Yardimi


Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü tarafindan egitim destegi çerçevesinde okullara yapilan yardimlarin yaninda ögrencilere de destek veriliyor. Ögrencilere ihtiyaçlari dahilindeki kirtasiye yardimlari basvurular ile gerçeklestiriliyor.

Talep kayitlari devam eden kirtasiye malzemeleri destegi, ihtiyaç sahibi vatandaslarin Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü’ne bizzat basvurulari neticesinde yapiliyor.

Ilk etapta 650 ögrenciye kirtasiye destegi saglandi

Okul seviyelerine ve müfredata uygun malzemelere göre olusturulan paketler ilk etapta 650 ögrenciye ulastirildi. Kirtasiye paketlerinin içinde defter seti, kalem seti, boyama setleri kalemlik, cetvel takimi, yapistirici takimi, resim ve müzik defteri, tüm dersler yardimci kitaplari ile yabanci dil sözlükleri bulunuyor.

Öte yandan, Basin Yayin Halkla Iliskiler Müdürlügü’ne bagli Saha Çözüm ekiplerince yeni dönemin ilk haftasinda ziyaret edilen okullardaki yüzlerce ögrenciye akil oyunlari seti hediye edildi.

“Yerel yönetim olarak egitime destegin yanindayiz”

Tüm ögrencilere basarili bir egitim-ögretim yili geçirmelerini dileyen Bodrum Belediye Baskani Ahmet Aras sunlari söyledi:

“Ülkemizin gelecegi için çocuklarimiz ve onlarin aldigi egitim çok önemli. Bu konuda belediye olarak her zaman egitimin yanindayiz. Sosyal belediyecilik anlayisiyla adimlarimizi atarak yeni egitim-ögretim yilinda ihtiyaç sahibi ailelerimize kirtasiye destegi veriyoruz. Diger taraftan kres ve gündüz bakimevlerimizi bir bir hizmete aliyoruz. Ayrica Türk Egitim Vakfi (TEV) ile imzaladigimiz is birligi protokolüyle ‘Okutan Bodrum’ projesini hayata geçiriyoruz. Bodrum halki ile ilçemizde çesitli maddi sebeplerden dolayi egitimine devam edemeyen veya devam etmekte zorluk yasayan ögrencilerimiz için var gücümüzle çalisiyoruz. Yaptigimiz bu çalismalarla egitimde firsat esitligini desteklemeye devam edecegiz.”
Kaynak: İHA