Tomarza'da 4 Bin 432 Ögrenci Ders Basi Yapti

Tomarza ilçesinde ders zilinin çalmasi ile birlikte 2023-2024 egitim-ögretim yili basladi. Ilçede bulunan ilk, orta ve lise okullarinda egitim gören 4 bin 432 ögrenci ders basi yapti.

Tomarza'da 4 Bin 432 Ögrenci Ders Basi Yapti
Tüm ülke genelinde oldugu gibi Tomarza’da da 2023-2024 egitim-ögretim yili basladi.

Ilçede bulunan okul öncesi, ilk, orta ve lise dengi 49 okul da bulunan 417 ögretmen ve 4 bin 432 ögrenci ders basi yapti.

Önemli günde minik ögrencileri yalniz birakmayan Tomarza Ilçe Millî Egitim Müdürü Mehmet Kurt, ögrencilerin ilk ders heyecanina ortak oldu. Milli Egitim Müdürü Mehmet Kurt yaptigi açiklamada; “Sükürler olsun özlem bitti. Ilçemizde bulunan Yavuzselim, Atatürk ve 50. Yil Ilkokullarini bugün ziyaret ederek, ögrencilerimiz ile bir araya gelmenin sevinci ve mutlulugunu yasiyoruz. Bu vesile ile 2023-2024 Egitim yilinin hayirli ve basarili bir yil olmasini dilerim” dedi.

Kaynak: İHA