Anadolu Üniversitesi Açikögretim Kayitlari Basladi

Anadolu Üniversitesi Açikögretim Sistemi tarafindan sunulan “Ikinci Üniversite” programlarina giris sinavsiz basvuru ve kayit islemleri basladi.

Karabük AÖF Bürosu tarafindan yapilan açiklamada, “2023-2024 Ögretim yili Ikinci Üniversite internet basvuru ve kayit islemleri 21 Agustos Pazartesi günü baslayip 16 Ekim Pazartesi günü sona erecek. Ikinci Üniversite ögrencileri, ögrencilik islemlerinin tamamini online olarak gerçeklestirebilecegi gibi 81 ilde bulunan Açikögretim Fakültesi Bürolarinda da destek alabiliyor. Ögrenciler, sinavlarina 81 ildeki 110 sinav merkezinden birinde ya da 42 ülkedeki istediginiz bir sinav merkezinde girebiliyor” denildi.

Ayrica programla ilgili, “Kariyerinde yükselmek, ilgi duydugu bölümde okumak ve hayallerini gerçeklestirmek isteyenler için Anadolu Üniversitesi açik ve uzaktan egitimde 40 yili asan tecrübesi ögrencilere kültürel miras ve turizm yönetiminden asçiliga, Felsefeden Havacilik Yönetimine kadar 39 ön lisans ve 21 lisans programi programinda okuma firsati sunuyor” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA