Tekkeköy'de Yasam Standartlari Modern Yollarla Yükseliyor

Samsun Tekkeköy’de gerek altyapi, gerekse üstyapi çalismalari tüm hiziyla devam ediyor. Tekkeköy Belediyesi ekipleri, ilçeyi modern bir görünüme kavusturmak ve yasam standardini yükseltmek için gece-gündüz demeden mesai yapiyor.

Tekkeköy'de Yasam Standartlari Modern Yollarla Yükseliyor
Modern yollar insa ederek vatandaslarin yasam standartlarini yükseltmek için çalisan ekipler Tekkeköy’ü gelecege hazirliyor. Her geçen gün büyüyüp gelisecegi ve nüfusunun katlanarak artacagi öngörülen ilçede ekiplerin çalismalarini Tekkeköy Belediye Baskani Hasan Togar, bizzat sahada denetliyor ve vatandaslarla bulusuyor.

“Tekkeköy bölgenin kilit noktasi haline gelecek”

Yapilan ve yapilacak hizmetlerden söz eden Tekkeköy Belediye Baskani Hasan Togar, “Herkesin yerlesmek için tercih edecegi ilçemizin, 2030 yilinda 150 bin nüfusa ulasacagini ve bölgenin kilit noktasi haline gelecegini biliyor çalismalarimizla Tekkeköyümüzü gelecege hazirliyoruz. Bu nedenle tüm mahallelerimizde yasam kalitesini artiracak çalismalarimizi hayata geçiriyoruz. ilçemize yeni sosyal donati alanlari, spor ve turistik tesisleri kazandirmanin yani sira modern yollarla ve imar çalismalarimizi da hiz kesmeden sürüyor. Sehrimizin geçmisten gelen tarihi ve kültürel degerlerini koruyarak hem yasam kalitenizi artirmak hem de daha gelecegin Tekkeköy’ünü insa etmek için gece-gündüz demeden çalisiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA