3 Yil Önce Büyük Umutlarla Aldigi Yeni Ev Kabusu Oldu

Antalya’da yasayan Merve Sümer, 3 yil önce satin aldigi evin duvarlarinda çatlaklar olusunca ev sahibi olmanin mutlulugu kursaginda kaldi. Bu yüzden evine misafir bile gelmek istemedigini belirten 3 çocuk annesi Sümer, "Gelenler çay, kahve içip kaçiyorlar, bu nasil ev diyorlar" dedi.

3 Yil Önce Büyük Umutlarla Aldigi Yeni Ev Kabusu Oldu
Serik ilçesinde yasayan 3 çocuk annesi Merve Sümer, 3 yil önce büyük umutlarla ilk kez ev sahibi olmanin mutlulugunu yasadi. Daha sonra evinde meydana gelen duvardaki çatlaklar en büyük kabusu oldu. Evinde oturmakta zorlanan ve korku yasayan kadin, hukuki yollara basvurdu.

Müteahhidin 3 ayda bir usta gönderip evde tadilat yaptirdigini buna ragmen yine çatlaklarin meydana geldigini söyleyen Sümer, "Disaridan kamyon geçtigi zaman çocuklarimi alip disari kaçiyorum" dedi.

Artik evde yasamak istemedigini belirten Merve Sümer, "Ben bu evi 3 yil önce aldim. Her gün biz bu evde çatlaklarla yasiyoruz. Aksam dua ederek yatiyoruz. Müteahhide sordugumuzda, "Binada oturma var" dedi.

Binada oturma filan yok. 3 ayda bir eve usta gönderiyor. Tadilât yapip gidiyor. Sonra duvarda ince bir çizgi olusuyor, sonra kalin yariklar olusuyor. Yoldan bir kamyon geçtigi zaman sarsintidan çocuklarimi alip disari kaçiyorum. Ben ev almak istedim, ölüm almak istemedim ki. Kesinlikle ben bu evde yasamak istemiyorum. Zaten her türlü hukuki yola basvurdum. Hiç kimse evimize oturmaya gelmek istemiyor. Gelenler çay, kahve içip kaçiyorlar bu ev nasil bir ev diyorlar. Duvardaki çatlaklardan yan komsumu görebiliyorum. Ben bu evi aldigima pismanim, bu evde ölmek istemiyorum. Her gün çocuklarim yatarken üzerine beton parçalari düsüyor. 5 yilda oturur diyor müteahhit, ev 5 yilda oturmaz 5 yil sonra müteahhidin evle ilgili sorumlulugu biter sadece" seklinde konustu.

Kaynak: İHA