Yildiztepe'de Asfalt Çalismalari Sürüyor

Malatya Büyüksehir Belediyesi vatandaslarin daha kaliteli ve konforlu hizmet alabilmesi amaciyla yol ve asfalt çalismalarinda hiz kesmiyor. Bu çerçevede Yildiztepe Mahallesi’nde asfalt serme çalismalarina baslanildi.

Malatya Yildiztepe Mahallesi’nde yapilan çalismalar hakkinda bilgi veren Yol ve Altyapi Koordinasyon Daire Baskani Hakan Demir, “Büyüksehir Belediyesi olarak yogun bir sekilde gerek kirsalda, gerekse merkezde yol asfalt yenileme, yeniden yapim, yollar açma, bulvarlar açma çalismalarimiza devam ediyoruz. Su anda Yildiztepe Mahallesi’nde Yildiztepe Caddesi’nde yine çalismalarimizin bir parçasi olan degisim-dönüsüm çalismalarina basladik. Daha önce bu bölge halkinin ve mahalle muhtarimizin Yildiztepe Mahallesinde yolun yenilenmesi noktasinda talepleri olmustu. Öncelikle alt yapisinin yenilenmesi gerçeklesmesini sagladik. Simdi yeniden bitümlü sicak karisim (BSK) finislerle asfalt serimini gerçeklestirerek, daha güvenli ve konforlu bir yolu vatandaslarimizin hizmetine sunacagiz. Sayin Baskanimiz Selahattin Gürkan’a bizlere bu kaynagi sagladigi için tesekkür ederiz” seklinde konustu.

Yapilan asfaltlama çalismalarindan dolayi Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan’a tesekkür eden Yildiztepe Mahallesi Muhtari Bayram Alisik, “Asfalt ekibimiz Yildiztepe Caddesi’ne geldi. Buranin yol yapimi için müracaata bulundum. Sag olsun Malatya Büyüksehir Belediyesi Yol Bakim ve Koordinasyon Dairesi Baskanligi mahallemizi yatirim programi içerisine aldi. Mahallemize yapilan asfalt serimi çalismalariyla bizleri yol sorunundan kurtaracaklar. Bilindigi gibi Malatya’miz agir bir deprem yasadi ve birçok yerlesim yeri yikildi. Sadece Malatya degil 11 ilimizde büyük hasarlar meydana geldi. Böyle bir durumda yapilan bütün hizmetler kiymetlidir ve küçümsenmemelidir. O nedenle asfaltlama çalismalarinin yapilmasi bizi son derece memnun etmektedir. Mahallemizde gerçeklestirilen çalismalardan dolayi Büyüksehir Belediye Baskanimiz Selahattin Gürkan ve ekibine sonsuz tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA