Halk Ekmek Bir Yilda 9 Milyon Ekmegi Antalyalilar Ile Bulusturdu

Antalya Büyüksehir Belediyesi’nin Dösemealti’nda kurdugu EKDAG Halk Ekmek Fabrikasi bir yilda yaklasik 9 milyon ekmegi Antalyalilar ile bulusturdu. 11 farkli çesidi bulunan Halk Ekmek, kalitesi ve fiyatiyla Antalyalilarin tercihi olmayi sürdürüyor.

Halk Ekmek Bir Yilda 9 Milyon Ekmegi Antalyalilar Ile Bulusturdu
Her gün artan fiyatlar nedeniyle zorlanan vatandaslarin yaninda yer alan Antalya Büyüksehir Belediyesi’nin halkin ucuz, hijyenik ve saglikli ekmek yiyebilmeleri için kurdugu Halk Ekmek Fabrikasi üretimini sürdürüyor. Baskan Muhittin Böcek’in “Halkin Ekmegi Halk Ekmek” sloganiyla hayata geçirdigi Halk Ekmek Fabrikasi bir yilda 9 milyon adet ekmek üretimi gerçeklestirdi.

11 farkli çesit ekmek üretiliyor

Dösemelati’nda 1000 metrekare kapali alana sahip fabrikada EKDAG güvencesiyle normal ekmek, kepekli ekmek, köy ekmegi, tam bugday ekmegi, çavdar ekmegi, çok tahilli ekmek, sade roll ekmek, kepekli roll ekmek, sandviç ekmegi, hamburger ekmegi ve Ayvalik ekmegi olmak üzere 11 farkli çesit ekmek üretiliyor. Halk Ekmek’in en çok tercih edilen çesitleri ise sirasiyla normal ekmek, kepekli ekmek, köy ekmegi ve tam bugday ekmegi oldu.
Kaynak: İHA