Gaziosmanpasa'da Taksici Öldürüldü, Yolculari Yaralandi

Beyoglu’ndan aldigi yolculari Gaziosmanpasa’ya getiren taksi sürücüsü Samet Kubiloglu, aracina açilan ates sonucu öldürüldü. Silahli saldirganlarin, taksideki yolcularin husumetlisi oldugu öne sürüldü. Hayatini kaybeden taksi soförünün evli ve iki çocuk babasi oldugu ögrenildi.

Gaziosmanpasa'da Taksici Öldürüldü, Yolculari Yaralandi
Olay saat 05.00’da Gaziosmanpasa Yildiztabya Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, taksi soförü Samet Kubiloglu, Beyoglu’ndan aldigi 3 yolcuyu Gaziosmanpasa’ya götürmek için yola çikti. Yildiztabya Mahallesi’ne geldikleri sirada araçtaki yolcularin husumetlisi oldugu iddia edilen kisiler taksiyi kursun yagmuruna tuttu.

Olayin gerçeklestigi esnada taksi, sokaktan asagi giderek park halindeki otomobile çarparak durabildi. Bu esnada takside bulunan yolcular yarali olarak olay yerinden kaçti. Silah seslerini duyan vatandaslar, durumu polis ve saglik ekiplerine ihbar etti. Ihbar üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri yaptiklari incelemede, 2 çocuk babasi taksi sürücüsü Samet Kubiloglu’nun olay yerinde hayatini kaybettigini belirledi.

“Sabah ezanindan sonra silah sesi duydum”

Silah seslerini duyan bir mahalle sakini, “Ben sabah ezanindan sonra silah sesi duydum. Baktim, kavga ve silah seslerinin geldigini duymaya basladim. Araba orada, adam ölmüs diyorlar. Ben kapiya çikip baktigimda aracin halini gördüm. Korkudan çikamadim” dedi.



“Sarjörün bosaldigini duydum”

Bir baska mahalle sakini de, “Biz silah seslerini duydugumuzda pencereye çiktik. Daha sonra taksinin lastiklerinin patladigini gördüm. Onun disinda bir sey görmedik. Onun disinda bir sey duymadik” seklinde konustu.

Polis ekipleri, saldirganlarin yakalanmasi için çalisma baslatti.
Kaynak: İHA