Sisli'de Zehir Tacirlerine Operasyon Açiklamasi Kasadan Uyusturucu Çikti

Sisli’de durdurulan süpheli bir araçtaki 3 kisinin üzerinden uyusturucu çikmasi üzerine sahislarin evinde arama yapildi. Evde yapilan aramalarda bir kasanin içinden 635 gr metamfetamin, 50 adet extacy, 5 gram kahverengi uyusturucu madde ve 7 bin 460 lira nakit para çikarken, operasyonda toplam 5 kisi gözaltina alindi.

Sisli'de Zehir Tacirlerine Operasyon Açiklamasi Kasadan Uyusturucu Çikti
Istanbul Emniyet Müdürlügü görevlileri ekipleri, “Uyusturucu Madde Ticareti” suçunun önlenmesi ve süpheli sahislarin yakalanmasina yönelik çalismalarini sürdürüyor. Bu kapsamda 26 Temmuz’da Sisli Merkez Mahallesi’nde durdurulan süpheli bir araçta bulunan I.I. , E.C.D. ve M.T. isimli sahislarin üstleri arandi. Sahislarin üstünden 86,83 gram poppers, 365 gram GE, 25 adet uyusturucu hap, 46,54 gram metamfetamin, 1 adet hassas terazi ve 3 bin 240 lira nakit para ele geçirildi. Süpheli sahislar yakalanarak gözaltina alindi. Incelemelerin devaminda süpheli sahislardan I.I.’nin sürekli ev arkadasi ile görüsmek istedigini belirtmesi ve sahsin sürekli telefon ile arandigi görülmesi üzerine ikamet adresine ayni gün operasyon düzenlendi.

Operasyonda evde bulunan E.A. ve Y.B. isimli sahislar yakalandi. Adreste yapilan aramalarda; bir kasa kirildi. Kasadan 635 gr metamfetamin, 50 adet extacy, 5 gram kahverengi uyusturucu madde, 1 adet hassas terazi ve 7 bin 460 lira nakit para çikti. Evde ayrica 5 litre GE de bulundu. Yakalanan, E.C.D. , M.T. , ve Y.B. isimli süpheli sahislar, “Uyusturucu Madde Ticareti” suçundan sevk edildikleri adli makamlarca adli kontrol sartiyla serbest birakilirken, I.I., E.A. isimli sahislar tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA