Dikkatsiz Motosikletli Ölümden Döndü

Usak’in Sivasli ilçesinde seyir halindeki otomobil, tali yoldan ana yola kontrolsüz geçis yapan elektrikli motosiklete çarpti. Motosiklet sürücüsünün agir yaralandigi kaza, kameralara saniye saniye yansidi.

Dikkatsiz Motosikletli Ölümden Döndü
Kaza, Sivasli ilçesine bagli Pinarbasi beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; kent merkezinde seyir halinde olan M.F.G. (45) idaresindeki 64 SD 121 plakali otomobil, kavsaga geldiginde tali yoldan ana yola kontrolsüz geçis yapan F.Z. (72) idaresindeki elektrikli motosikletle çarpisti. Kazayi gören diger sürücülerin ihbari üzerine olay yerine 112 Acil Saglik ekipleri ve jandarma sevk edildi.

Saglik ekiplerince ilk tedavisi yapilan yarali motosiklet sürücüsü, tedavisi için Sivasli Devlet Hastanesine kaldirildi. Durumu agir olan sürücü, daha sonra kentteki özel bir hastaneye sevk edildi.

Öte yandan, dikkatsiz motosiklet sürücüsünün agir yaralandigi kaza, bölgedeki güvenlik kameralarina yansidi. Görüntülerde güzergahinda seyir halinde olan otomobilin ana yola kontrolsüz geçis yapan motosiklete çarptigi ve sürücünün çarpmanin etkisiyle yola savruldugu anlar yer aldi. Kazayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA