Akdeniz Belediyesi, Esenli Üzüm Senligine Hazir

İçel Akdeniz Belediyesinin, ilkini geçen yil düzenledigi, yerel, ulusal ve uluslararasi ölçekte büyük ilgi çeken Esenli Üzüm Festivali’nin 2’ncisi, bu hafta sonu gerçeklesecek. Baskan Gültak, 30 Temmuz Pazar günü Esenli Mahalle Meydani’nda organize edilecek üzüm senliginin baslama saatinin 16.00 oldugunu hatirlatarak, tüm İçellileri davet etti.

Akdeniz Belediyesi, Esenli Üzüm Senligine Hazir
Akdeniz Belediyesinin, Esenli ve civar bölgelerdeki üreticilerin de katilimi ve destegiyle birlikte, geçen yil İçel’de ilk kez düzenledigi “Esenli Üzüm Senligi” yüzlerce üreticinin yani sira tarim sektörünün birçok önemli temsilcisini bir araya getirmisti. Farkli il ve ilçelerden gelen binlerce vatandasin katilimiyla gerçeklesen senlikte üreticiler, yetistirdikleri üzümleri tanitma, böylelikle yerel ve ulusal pazarda güçlenme imkani elde etmisti.

Esenli Üzüm Senligi’nin ikincisi, bu yil ayni cosku ve heyecanla yeniden gerçeklesecek. Esenli Köy Meydani’nda 30 Temmuz Pazar günü saat 16.00’da baslayacak olan senlikte en iyi üzüm yarismalari, müzik dinletileri, çocuk eglence alanlari, daha pek çok eglenceli aktivite ile lezzet eglenceyle bulusacak. Senligin ilerleyen saatlerinde cosku, Ayse Dinçer konseri ile daha da yükselecek.

Akdeniz Belediye Baskani Mustafa Gültak, pazar günü ikincisi düzenlenecek olan Esenli Üzüm Senligi’ne tüm İçellileri ve çevre illerde yasayan vatandaslari davet etti.

Ilkinde oldugu gibi bu yilki üzüm senliginin de büyük bir ilgi ve begeni görecegine inandigini kaydeden Gültak, "Lezzetin eglence ile bulusacagi, en güzel üzüm yarismalari, farkli aktiviteler, müzik dinletileri ve Ayse Dinçer konseri ile coskunun hiç düsmeyecegi üzüm senligimize tüm vatandaslarimiz davetlidir. Bu pazar kimseye randevu vermeyin. 7’den 70’e herkesi, Esenli’ye kazandirdigimiz Mahalle Meydani’nda gerçeklestirecegimiz senligimize bekliyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA