Depremde Hayatini Kaybeden Meslektaslari Için Kostular

Trakya Elektrik Dagitim A.S. (TREDAS) çalisanlarindan olusan gönüller ekibi, bu yil 8.’si düzenlenen Uluslararasi Edirne Yari Maratonu’na katilarak, 6 Subat’ta yasanan büyük deprem felaketinde hayatini kaybeden meslektaslarini bir kez daha saygiyla andi.

Depremde Hayatini Kaybeden Meslektaslari Için Kostular
Trakya Bölgesi’nde elektrik dagitim hizmetini üstlenen, insana saygi ve sosyal sorumluluk bilinci içerisinde topluma katma deger olusturma misyonu ile faaliyet gösteren Trakya Elektrik Dagitim A.S. (TREDAS), tüm Türkiye’yi derinden sarsan deprem gerçegini ve depremde hayatini kaybeden “enerji kahramanlarini” unutmadi.

6 Subat 2023 tarihinde meydana gelen deprem felaketinin yaralarini sarmak, bölgenin yeniden ayaga kalkmasina destek olmak hedefiyle deprem bölgesindeki çalismalarina devam eden TREDAS’in çalisanlarindan olusan gönüllüler ekibi, depremde yitirilen meslektaslarini anmak için 8. Uluslararasi Edirne Yari Maratonu’nda yer aldi.

16 Temmuz Pazar günü gerçeklestirilen, dünyanin dört bir yanindan misafir agirlayan Edirne Yari Maratonu’na depremle ilgili farkindalik olusturmaya destek vermek isteyen TREDAS çalisanlari; depremde vefat eden meslektaslari için kosarken kendilerine bu firsati sunan yarisma organizasyonuna ve tüm katilimcilara da tesekkürlerini sundu.
Kaynak: İHA