THY'de Yasadigi Baski Sonucu Canina Kiyan Koray'in Annesi Isyan Etti

Türk Hava Yollari’nin yer hizmetleri sirketinde çalismak için Japonya’ya giden ve istasyon müdürünün baskilari sonucu arkasinda not birakarak canina kiyan Ömer Koray Özbay’in cenaze töreninde oglunun tabutu basina gelen anne Kader Özbay, “Benim oglumu mahvettiler, benim oglumun canina kastettiler” dedi.

THY'de Yasadigi Baski Sonucu Canina Kiyan Koray'in Annesi Isyan Etti


Türk Hava Yollari’nin Japonya’da bulunan yer hizmetleri sirketi Turkish Ground Services’te görev yapan Ömer Koray Özbay, istasyonu müdürü Serkan Gündüz tarafindan kendisine uygulanan baski sonucu intihar ederek canina kiydi. Arkasinda biraktigi 4 sayfalik veda mektubunda basindan geçenleri tek tek anlatan Özbay’in cenazesi, ailesinin yasadigi Eskisehir’e getirildi.

Visnelik Mahallesi’nde bulunan Beyazit Camii’nde kilinan cenaze namazinda duygu dolu anlar yasandi. Oglunun tabutu basina gelen anne Kader Özbay, “Kullandilar, paçavra gibi attilar benim evladimi” diyerek isyan etti.

“Hiç kimse aramiyor bile, çünkü suçlular”

Oglunun tabutu basinda gözyaslarini tutamayan anne Kader Özbay, adalet istediklerini belirterek, “Benim oglumun basini yediniz. Allah sizi bildigi gibi yapsin. Hepsinin her seyi ortaya çikacak. Bunun hesabini soracagiz milletçe. Benim oglumu mahvettiler, benim oglumun canina kastettiler. Benim çocugum piril pirildi. Bu muydu mükâfati. Niye benim çocugumu hedef aldilar. Kullandilar, paçavra gibi attilar benim evladimi. Ben onu bu günler için mi yetistirdim. Hiç kimse aramiyor bile, çünkü suçlular. Dürüst insanlarin hali bu oluyor. Annelerin yürekleri yaniyor. Ben oglumu böyle mi gönderecektim, böyle mi bekleyecektim. Adalet istiyoruz” dedi.

Ömer Koray Özbay’in cenazesi, kilinan namazin ardindan Asri Mezarligi’na defnedildi.
Kaynak: İHA