Mersin Büyüksehir Belediyesi LGS'ye Giren Ögrencilerin Heyecanina Ortak Oldu

İçel Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi, LGS öncesi 13 ilçede 21 okulun önüne stant kurarak, sinava giren ögrencilere ve çocuklarini bekleyen ailelere su ikram etti.

Mersin Büyüksehir Belediyesi LGS'ye Giren Ögrencilerin Heyecanina Ortak Oldu
İçel Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi, ögrencilerin ve ailelerin sinav heyecanina bu sene de ortak oldu. Liselere Geçis Sistemi (LGS) çerçevesinde yapilan merkezi sinav öncesi okul önlerinde hazir bulunan ve stant kuran Büyüksehir ekipleri, sinava giren ögrencilere ve sinav boyunca çocuklarin bekleyen ailelere su ikraminda bulundu. Büyüksehir Belediyesi 13 ilçede toplam 21 okul önünde su dagitimi yapti. İçel’de sicak havanin etkisini göstermesiyle birlikte sinav esnasinda çocuklarini gölgelik alanlarda beklemeye baslayan aileler su ikramindan memnun kaldiklarini belirtti.

Büyüksehir Belediyesi Egitim Hizmetleri Sube Müdürü Cem Karakus, "İçel Büyüksehir Belediyesi olarak ögrencilerimizin ve velilerimizin de bu zorlu sinav gününde yanlarindayiz. Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligimiza bagli Tarsus’tan Anamur’a kadar 14 LGS Kurs Merkezimizle ve 1274 ögrencimizle bugünkü sinava hazirlandik. Yil içerisinde ögrencilerimizi hem bilissel alanda hem psikolojik alanda destekledik. Umut ediyoruz ki bugün de ögrencilerimiz vermis olduklari emegin karsiligini alacaklardir. Bugün tüm ilçelerimizde 21 okulumuzun önünde velilerimiz ile birlikte sinav heyecanini paylasiyoruz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA