Kirsal Mahalleler Merkezin Konforuna Kavusuyor

Kirsal mahallelerde altyapisi tamamlanan bölgelerde yollarin parke tas kaplama çalismalarina hiz veren Inegöl Belediyesi, Sungurpasa Mahallesinde 16 sokagi 6 bin metrekare parke tas ile kapliyor.

Kirsal Mahalleler Merkezin Konforuna Kavusuyor
Sehrin dört bir yaninda yatirimlarini sürdüren Inegöl Belediyesi, yaz aylarinin gelmesiyle birlikte kirsal mahallelerdeki faaliyetlerine de hiz verdi. Özellikle altyapilarin tamamlandigi bölgelerde yol kaplama çalismalari sürerken, son olarak Sungurpasa Mahallesinde 16 sokakta 6 bin metrekare parke tas kaplamasi için çalismalara baslandi.

Devam eden çalismalari Belediye Baskan Yardimcisi Durmus Aydin, beraberindeki heyetle birlikte yerinde inceledi. Burada çalismalara iliskin açiklama da yapan Aydin, “Belediyemiz diger mahallerimize oldugu gibi Sungurpasa Mahallemize de büyük önem vermektedir. Bursa Büyüksehir Belediyemizin destekleriyle yaklasik 16 sokakta 6 bin metrekare dolayinda kilit parke tas uygulamasini yerinde görmek için buradayiz. Çalismada artik sona gelindi. Mahalle sakinlerimize hayirli ugurlu olsun” dedi.

Sungurpasa Mahalle Muhtari Enver Bali de, “Altyapimiz tamamlandi, parke tas uygulamamiz da sona geldi. Çok güzel bir çalisma oldu. Belediye Baskanlarimiza ve emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA