Keçiören Belediye Baskani Altinok Açiklamasi 'ABB Ve ASKI'nin Üzerine Düsen Görevleri Yapmasi Lazim'

Baskent’te etkili olan dolu ve yagmur yagisi sonrasi Keçiören’de kent meydanlarinin sel sulari ile göle döndügünü belirten Keçiören Belediye Baskani Altinok, “Ankara Büyüksehir Belediyesi ve ASKI’nin üzerine düsen görevleri yapmasi lazim” dedi.

Keçiören Belediye Baskani Altinok Açiklamasi 'ABB Ve ASKI'nin Üzerine Düsen Görevleri Yapmasi Lazim'
Ankara ve Keçiören’de etkili olan saganak yagmur ve dolu sonrasi vatandaslar sel sularinda mahsur kaldi. Keçiören Belediyesi önü Kalaba Kent Meydani göle dönüsürken Keçiören Belediyesi ekipleri mahsur kalan vatandaslari sirtlarina alarak güvenli noktalara tasidi. Kalaba Kent Meydanda mahsur kalan vatandaslar, Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok’un talimati üzerine Belediye hizmet araçlari ile gidecekleri yerlere ulastirildi. Belediye ekipleri Keçiören’in birçok noktasinda tikanan mazgallar için çalisma baslatti.

Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok birkaç gün önce yasanan sel felaketinde yaptigi uyariyi hatirlatarak, “Burasi Kalaba Kent Meydani. Yavas Türkiye’yi gezdi ama Ankara’yi ihmal etti. Ankara saganak yagis ve sel felaketine hazirlikli degil. Ankara Büyüksehir Belediyesi görevini hala yapmiyor. Izgara ve mazgallari periyodik sekilde 3-4 ayda ve her yagmur yagdiktan sonra temizlemezseniz Ankara’da yine insanlarimiz ölecek, canlar gidecek, ‘ah, vah, tüh’ demenin bir anlami yok. Acilen Ankara Büyüksehir Belediyesi ve ASKI’nin üzerine düsen görevleri yapmasi lazim. Böyle bir manzara yok. Bugün de burasi sanki deniz, sanki nehir, sanki irmak“ diye konustu.

Kaynak: İHA