Hasarli Binadan Hirsizlik Yapan Zanli Jakuzide Yakalanip Darp Edildi

Adana’da hasarli oldugu için terk edilen binadan hirsizlik yaptigi öne sürülen bir zanli, jakuzide yakalanip darp edildi. Bu anlar saniye saniye görüntülendi.

Hasarli Binadan Hirsizlik Yapan Zanli Jakuzide Yakalanip Darp Edildi
Edinilen bilgiye göre olay merkez Çukurova ilçesine bagli Güzelyali Mahallesinde meydana geldi. Kahramanmaras merkezli 6 Subat günü meydana gelen depremlerde Adana’da sehir merkezinde 11 bina yikilirken 8 bine yakin bina da hasarli oldugu için bosaltildi. Iddiaya göre bu Güzelyali Mahallesi’nde bosaltilan bir binaya hirsizlar dadanip apartmanda ne ver ne yok çalmaya basladi.

Dün gece de evi agir hasarli oldugu için bosaltan apartman sakinleri bina etrafinda beklemeye basladi.

Bu arada iki kisi gelerek binaya girdi. Vatandaslar hemen bu sahislarin arkasindan binaya girdiklerinde sahislarin kapi kolu, pencere, plastik dograma gibi degerli esyalari çaldiklarini gördü. Hirsizlardan biri vatandaslari fark edip kaçti. Diger zanli ise bir daireye girdi. Zanli vatandaslar tarafindan dairenin banyosunda jakuzi de yakalandi. Yakalan zanli vatandaslar tarafindan darp edildi. Bu anlar saniye saniye görüntülendi. Sopalarla darp edilen zanli vatandaslara yalvardi.
Kaynak: İHA