Erzurumlu Ögrencilerden Örnek Davranis

Erzurum’un köklü ve basarili okullarindan birisi olan Ibrahim Hakki Fen Lisesi’nde bahar senlikleri coskulu kutlandi.

Erzurumlu Ögrencilerden Örnek Davranis
Okul bahçesinde ögrenciler, ögretmenler, okul yöneticileri ve velilerin katildigi bahar senliginde katilanlar gönlünce eglendiler. Resmi sergisi, müzik programi, çesitli yarismalar ve hayir çarsisi gibi aktivitelerin oldugu geleneksel senlikte toplanan yardimlar da deprem bölgesindeki kardes okula gönderilecek.

Erzurum Ibrahim Hakki Fen Lisesi Müdürü Ayhan Saraçoglu, her yil sonu geleneksel olarak yaptiklari bahar senligini bir kez daha yapmanin mutlulugunu ve coskusunu hep birlikte yasadiklarini belirterek, “Bu yil bahar senligi ülkemize derinden sarsan yüzyilin felaketi depremde etkilenen ve Milli Egitim Bakanliginin ÇEDES programi kapsaminda belirlenen Malatya’daki kardes okulumuz için hayir çarsisi ile basladi.

Ögrencilerimiz ve velilerimiz hayir çarsisina fazla ilgi gösterdi. Hayir çarsisi ve senliklerimiz okulumuz resim ögretmeni Rana Senel ve ögrencilerimiz tarafindan düzenlenen resim sergisi ile devam etti. Ardindan ögrencilerimizin yilin stresini atmalari için çesitli oyunlar ve canli müzik düzenlendi.

Okulumuzun bahar senliklerinin düzenlenmesinde emegi geçen idareci ögretmen ve ögrencilerimize tesekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Bahar senligine katilan ögrenciler hayir çarsisinda toplanan yardimlarin deprem bölgesine gönderilecek olmasindan dolayi mutlu olduklarini söyleyerek, “Ibrahim Hakki Fen Lisesi’nde okumanin gururunu bir kez daha yasadik. Bahar senliginde de gönlümüzce eglendik. Müdürümüze, yöneticilerimize ve ögretmenlerimize bize bu imkanlari sagladiklari için tesekkür ederiz.” dediler.
Kaynak: İHA