Baskan Büyükkiliç, Ankara'da Tarihi Anlara Sahitlik Etti

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in TBMM’deki yemin töreni ile Cumhurbaskanligi Külliyesi’nde düzenlenen ’Göreve Baslama Töreni’nde tarihi anlara sahitlik ederek, Cumhurbaskani Erdogan’a Kayserililerin selamlarini iletti.

Baskan Büyükkiliç, Ankara'da Tarihi Anlara Sahitlik Etti
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ile Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda yemin töreni öncesi görüsen Baskan Büyükkiliç, Cumhurbaskani Erdogan’a Kayserililerin selamlarini iletti. Baskan Büyükkliç, Cumhurbaskanligi Külliyesi’ndeki “Göreve Baslama Töreni’ne de katildi.

Büyükkiliç, 21 devlet baskani, 13 basbakanin da katildigi toplanti ile ilgili yaptigi açiklamada, “Aziz Türk milletinin iradesiyle yeniden Cumhurbaskani seçilen Recep Tayyip Erdogan ile bir araya gelerek, siz degerli hemsehrilerimizin selam ve sevgilerini ilettik. Türkiye Yüzyili basliyor. Son 21 yilda oldugu gibi bütün gücümüzle hizmet etmeye devam edecegiz” diye konustu.

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Ankara temaslari çerçevesinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne de misafir olarak, burada Cumhurbaskani Erdogan’in yemin törenine sahitlik etti. Bakan localarinin oldugu alanda yemin törenini takip eden Baskan Büyükkiliç, bakanlarla birlikte sicak ve samimi sohbet gerçeklestirerek, yeni dönem parlamentosunu ilgiyle takip etti. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan mecliste, mazbatasini TBMM Geçici Baskani Devlet Bahçeli’den alarak, yemin edip, görevine basladi.

O anlara sahitlik eden Baskan Büyükkiliç, “Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in Gazi Meclisimizdeki yemin törenine sahitlik etmenin onur ve mutlulugunu yasadik” ifadelerini kullandi. Büyükkiliç, yeni dönemin ülkeye ve millete hayirli olmasini temenni etti.
Kaynak: İHA