Bursa'da Cezaevinden Çikan Kisi Üvey Babasi Ve Annesini Biçakladi

Bursa’da cezaevinden yeni çikan kisi tartistigi üvey babasini ve araya giren annesini biçakladi. Duruma hizla müdahalede eden polis ekibi saldirgani olay yerinde yakalarken, yaralanan anne ve baba hastaneye kaldirildi.

Bursa'da Cezaevinden Çikan Kisi Üvey Babasi Ve Annesini Biçakladi


Olay, merkez Osmangazi ilçesi Bahar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Nane Sokak üzerinde bulunan evde yasayan, Ahmet K. ve Aynur K. çiftinin cezaevinden yeni çikan çocuklari geldi. Bir süre sonra S.Y. ile üvey babasi Ahmet K. tartismaya basladi.

Kisa sürede büyüyen sözlü tartisma yerini kavgaya birakinca S.Y. eline aldigi biçakla Ahmet K.’yi karnindan biçakladi. Bu sirada araya girmek isteyen anne Aynur K.’de biçak darbesinin hedefi oldu. Bagrismalar üzerine çevredekiler durumu polis ekiplerine bildirdi. Ihbar üzerine olaya hizla intikal eden Küçükbalikli Polis Merkezi’ne bagli ekipler, süpheliyi evden kaçamadan yakalamayi basardi. Yaralilari saglik ekiplerine teslim eden polis ekibi süpheliyi de gözaltina aldi.

Öte yandan, hastaneye kaldirilan Aynur K. ile esi Ahmet K., Çekirge Devlet Hastanesinde tedavi altina alindi. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.
Kaynak: İHA