Mugla Protokolü Huzurevi Vatandaslarinin Bayramini Kutladi

Mugla protokolü, Mugla Abide Hasan Nuri Öncüer Yasli Bakim ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan yaslilari ziyaret ederek bayramlarini kutladi.

Mugla Protokolü Huzurevi Vatandaslarinin Bayramini Kutladi


Mugla Vali Yardimcisi Vekili Mehmet Eris ve Aile ve Sosyal Hizmetler Mugla Il Müdürü Osman Toprakçi tarafindan Abide Hasan Nuri Öncüer Yasli Bakim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlügü’nde kalan yaslilarin bayramlari kutlandi. Aile ve Sosyal Hizmetler Mugla Il Müdürü Osman Toprakçi yaslilar ile bayramlasirken yaslilarin istek ve taleplerini de dinledi.

Kurban Bayrami’nin coskusunu huzurevi sakinleriyle paylasmanin mutlulugunu yasadigini belirten Aile ve Sosyal Hizmetler Mugla Il Müdürü Osman Toprakçi; "Bayramlar bizim için her zaman birlik olmak ve güzellikleri paylasmak demektir. Bu bayramda da yas almis büyüklerimizi ziyaret edip bayramlarini kutladik. Büyüklerimiz bizim kiymetlimiz, tarihimiz, geçmisimiz; onlarin her zaman yanindayiz” dedi.



Mugla Abide Hasan Nuri Öncüer Yasli Bakim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlügü bahçesinde düzenlenen programa Mugla Vali Yardimcisi vekili Mehmet Eris, Aile ve Sosyal Hizmetler Mugla Il Müdürü Osman Toprakçi, huzurevi sakinleri ve personeller katildi.

Kaynak: İHA