Erbaa Belediye Baskani Karagöl'den LGS Birincisine Ziyaret

Erbaa Belediye Baskani Ertugrul Karagöl, LGS merkezi sinavinda birinci olan Erbaali Haci Hasan Ocak’i ziyaret ederek, lise egitimi masraflarini karsilamak istediklerini belirtti.

Erbaa Belediye Baskani Karagöl'den LGS Birincisine Ziyaret
Erbaa ilçesinde apartman görevlisi olarak çalisan Fahri Ocak (40) ile Hilal Ocak’in (38) 3 çocugundan biri olan Haci Hasan Ocak (14), LGS merkezi sinavinda tüm sorulari dogru cevaplayarak Türkiye birincisi oldu. Erbaa Belediye Baskani Ertugrul Karagöl, 500 tam puan alip 0,01’lik dilime giren Haci Hasan ve ailesini ziyaret etti. Baskan Karagöl, Haci Hasan’a cep telefonu hediye etti.

“Lise boyunca egitim masraflarini karsilamak istiyoruz”

Egitim masraflarini lise boyunca karsilamak istediklerini belirten Erbaa Belediye Baskani Ertugrul Karagöl, “Biz duyunca mutlu olduk. Türkiye 1’incisi olmasi bizi gururlandirdi. Hem akademik hem sportif alanda nasil Erbaa’da birinci olanlar, Avrupa, dünya derecesi yapan gençlerimiz varsa LGS’de de Türkiye 1’incisi çikarttik. Mutluyuz. Hasan tam bir Erbaali gibi davrandi ve birinci oldu. Kendisine tesekkür ediyoruz. Tebrik ediyoruz. Insallah biz bu süreçte ve bundan sonraki egitim süreciyle alakali yaninda olacagiz. Onun ne eksigi varsa nasil bir talebi olusursa bizler de ona destek çikacagiz. Insallah egitim masraflariyla alakali da biz onun yaninda oldugumuzu ifade ettik. Kendisi de kabul ederse lise masraflarini egitim süreci boyunca bizler saglamak istiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA