Edremit Polisi 'Bayram Huzuru' Operasyonunda Didik Didik Aradi

Balikesir’in Edremit Körfezi’nde okullarin kapanmasi, gerekse bayram tatili ile nüfusun 5 katina çiktigi Edremit’te polis ‘Bayram Huzuru’ operasyonunda süphelenilen yerleri ve araçlari didik didik aradi.

Edremit Polisi 'Bayram Huzuru' Operasyonunda Didik Didik Aradi
Balikesir Il Emniyet Müdürlügü koordinesinde Edremit ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, Edremit Merkez ve Akçay/Altinkum bölgelerinde 7 ayri noktada sabit, 8 ayri noktada seyir halinde toplam 15 noktada, 15 ekip, 10 motorize Yunus ekibi, 120 Çarsi Mahalle Bekçisi olmak üzere toplam 185 personel ile 4 saatlik çalisma yapildi.

Uygulama ve trafik denetlemelerinde 345 kisi sorgulandi, 10 aranan kisi yakalandi. 12 kahvehane, kiraathane, 8 kafe, kafeterya, 10 park, bahçe, meydan, 15 metruk bina, 5 tekel bayii ile 8 Içkili yer didik didik edildi. 98 araç denetlenirken, 26 araç sürücüsüne 127 bin 137 lira cezai islem uygulandi, iki araç ise trafikten men edildi. Ayrica; 2 ruhsatsiz tabanca ve 8 adet fisek, 4 ruhsatsiz av tüfegi bunlara ait 21 dolu kartus, esrar, uyusturucu madde ve sentetik hap ele geçirildi.

Suçlulara gözdagi, vatandasa güven verdi

Edremit Ilçe Emniyet Müdürlügü’nün her gün 24 saat esasina göre kanunlara ve hukuka bagli kalarak, mesai kavrami gözetmeksizin meydana gelen ve gelebilecek olaylarla alakali olarak çalismalarin araliksiz sürdürüldügüne ve sürdürülecegine dikkat çekildi.
Kaynak: İHA