Polis, 475 Bin TL'lik Hirsizlik Yapan Süphelileri Yakaladi
Eskisehir’de farkli tarihlerde piyasa degeri toplamda 475 bin TL olan araç lastigi ile janti, 1 kombi ve 6 petek hirsizligi ile ilgili çalisma baslatan polis ekipleri 3 süpheliyi yakaladi.

Enerji hirsizligi, güveni kötüye kullanma, tehdit ve 2 ayri dosyada is yerinden hirsizlik olmak üzere toplam 5 suç kaydi bulunan B.A. isimli sahis bir sanayi sitesi içerisinde, çogu isyerinden ve açiktan hirsizlik olmak üzere toplam 15 adet suç kaydi bulunan Ö.D. isimli sahis Odunpazari ilçesinde bir cadde üzerinde polis ekiplerince yakalandi.
B.A. isimli sahsinin is yerinde yapilan aramada hirsizlik esyasi oldugu tespit edilen 40 araç lastigi ve jantlari polis tarafindan muhafaza altina alinarak sahibine teslim edildi.
Sahislar karakoldaki islemlerinin ardindan adli mercilere sevk edildi. Iki sahis tutuklanarak cezaevine gönderildi.
