Baskan V. Subasi CHP Genel Baskani Kiliçdaroglu'nu Ziyaret Etti

Bilecik Belediye Baskan V. Melek Mizrak Subasi, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’nu Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki makaminda ziyaret ederek, belediyece devam ettirilen projeler ve çalismalar hakkinda detayli bilgi verdi.

Baskan V. Subasi CHP Genel Baskani Kiliçdaroglu'nu Ziyaret Etti
Baskan V. Subasi Ankara programi çerçevesinde Genel Baskan Kiliçdaroglu’nu ziyaret etti. Ziyarette ildeki çalismalar ve planlanan projeler hakkinda Baskan Kiliçdaroglu’na bilgi veren Baskan V. Subasi programi sonrasi yaptigi açiklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskanimiz Kemal Kiliçdaroglu, Parti Grup Baskanimiz Özgür Özel, Parti Grup Baskanvekillerimiz Ali Mahir Basarir ile Gökhan Günaydin, Bilecik Milletvekillerimiz Yasar Tüzün ve Halil Eldemir’i Cumhuriyet Halk Partisi ailemizle birlikte Ankara’da ziyaret ettik. CHP Genel Baskanimiz Kemal Kiliçdaroglu basta olmak üzere her birine nazik misafirperverlikleri için tesekkür ediyorum” dedi.

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu da ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek, Baskan V. Subasi’na çalismalarinda basarilar diledi.
Kaynak: İHA