Metrelerce Sürüklenen Sürücü, Kaza Sonrasi Aracini Birakip Gitti

Beylikdüzü Atakent Caddesi’nde gece saatlerinde direksiyon hakimiyetini kaybeden araç sürücüsü, refüje çarparak metrelerce sürüklendi. Kaza sonrasi sürücü aracini birakarak olay yerinden uzaklasti. Bir diger kaza da Kisla Caddesi’nde yasanirken o anlar güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

Olay, dün gece saat 03.00 siralarinda Adnan Kahveci Mahallesi Atakent Caddesi üzerinde meydana geldi. Seyir halindeki 34 EMC 074 plakali otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek tabela diregine ardindan refüje çarpti. Çarpmanin etkisiyle yan yatan araç cadde üzerinde metrelerce sürüklenerek durabildi. Kaza sonrasi sürücü, araçtan kendi basina disari çikarken olay yerine gelen arkadaslari ile birlikte aracini öylece birakarak uzaklasti. Çevredeki esnaf tarafindan sürücünün alkollü oldugu iddia edilirken ihbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalismalarinin ardindan araç çekici ile götürüldü. Yasanan kaza ani çevredeki bir sitenin güvenlik kamerasiyla kaydedildi.

Kaza ile ilgili konusan esnaf Ece Canbolat, " Önce çok yüksek bir ses geldi. Biz bomba patladigini zannettik. Firinin kapisindan çiktigimiz gibi her yer dumanalti olmustu. Kaza sonrasi aracin içinde kimin oldugunu göremedim. Hemen ambulansi aradim. Içinde bir tane alkollü genç varmis. Kendiliginden çikti. Polisler gelmeden kendisini alip götürdüler. Götürenler muhtemelen arkadaslariydi. Sonrasinda itfaiye ekipleri geldi ve arabayi düzelttiler. Çok yüksek bir ses olmustu. Herkes sokaga çikti" dedi.

Ayni mahallede ayni gece 2 ayri kaza

Ayni gece saat 04.00 siralarinda bir kaza da Adnan Kahveci Mahallesi Kisla Caddesi’nde meydana geldi. Seyir halindeki araç sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek saga dogru manevra yapti. Yol kenarindaki kaldirima çarpan araçta bulunan iki kisi hafif sekilde yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine saglik ekipleri sevk edildi. Yasanan kaza ise cadde üzerindeki sitenin güvenlik kamerasiyla görüntülendi.
Kaynak: İHA