Dügün Sezonu Gelmesine Ragmen Mobilyacilarin Isleri Durgun

Dügün sezonunun gelmesiyle birlikte hareketlilik bekleyen mobilyaci esnafi, islerin açilmadigini belirterek, pandemi sonrasi yavaslayan satislarin normale dönmedigini söyledi.

Dügün Sezonu Gelmesine Ragmen Mobilyacilarin Isleri Durgun
Yaz mevsiminin yaklasmasiyla bazi vatandaslar dügünlere basladi.

Yeni yuva kuran çiftler evlerindeki eksik esyalar için arastirmalar yaparken, mobilya ise en önemli ihtiyaçlardan birisi. Buna bagli olarak gelebilecek taleplere karsi hazirlikli olmak için deposunu dolduran mobilyaci esnafi, islerin hala bekledikleri kadar aktif olmadigini ifade etti.

Kis sezonu sonrasi yogunluk bekleyen esnaf, pandemi döneminde bozulan islerin hala normale dönmedigini belirterek ilerleyen günlerde islerinin normallesmesini umut ettigini dile getirdi.

“Normalde böyle degildi, bu aylarda isler durgun olmazdi”

Eskisehir’de mobilyacilik yapan Ayten Güngören, pandemi sonrasinda islerin bir türlü düzelmedigini söyledi.

Güncel dügün paketi fiyatlariyla ilgili bilgiler de aktaran Güngören, “Paketlerimizin fiyati içerigine göre degisiyor. 55 bin liradan basliyor, yukarisina dogru pek sinir yok. 65 bin liraya orta kalitede diyebilecegimiz ideal bir dügün paketi almak mümkün. Yatak odasi, koltuk takimi ve yemek odasi olmak üzere üçlü bir paket. Ancak sezon gelmesine ragmen sektörde hala hareketlilik yok gibi, günü gününü tutmuyor. Bir gün bakiyorsunuz çok yogun oluyor, öteki gün ise kimse olmuyor. Yani biz de bunun sebebini çözemedik. Normalde böyle degildi, bu aylarda isler durgun olmazdi. Pandemi sonrasinda biraz böyle oldu. Fiyatlarin yükselisi de ister istemez isleri etkiliyor. Günümüzü kurtariyoruz ama isler eskisi gibi degil” dedi.

Kaynak: İHA