Maltepe'de Otomobil Reklam Diregine Çarpti Açiklamasi 2 Yarali

Maltepe sahil yolunda gece saatlerinde trafik kazasi meydana geldi. Kaza sonucu 1’i agir, 2 kisi yaralandi.

Maltepe'de Otomobil Reklam Diregine Çarpti Açiklamasi 2 Yarali


Kaza saat 01.00 sularinda Maltepe Turgut Özal Bulvari üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 34 EP 3366 plakali otomobil seyir halinde iken kontrolünü kaybedip kaldirima çikarak kaldirim üzerindeki reklam diregine çarpti. Kaza sonucu araç soförü Fatih Cabbar ve yanindaki yolcu Ismail Ardiç yaralandi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye saglik ve polis ekibi sevk edildi. Saglik ekiplerinin yaptigi ilk müdahalenin ardindan soför Fatih Cabbar’in agir yarali oldugu belirlendi. Yaralilar olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldirildi. Kaza nedeniyle Maltepe sahil yolu trafigi kontrollü olarak tek seritten verildi.

Kaza yapan aracin olay yerine gelen çekici yardimi ile kaldirilmasinin ardindan trafik akisi yeniden normale döndü. Polis olayla ilgili çalisma baslatti.

Kazayla ilgili konusan Hüseyin Kiliç, “Bu beyaz araç karsidan hizli bir sekilde geliyorken kurtaramiyor ve su çelik halatlara çarparak kaldirimin üzerine çikiyor. Sonra direge çarparak diregin çevresine dönüyor. Bir kisi araçtan firlamisti, bir kisi de direksiyonun basindaydi. En son onu kurtardik zaten. Son durumu nedir bilmiyorum.” dedi.



Konuyla ilgili konusan Murat Güler, “Yolda seyir halinde geliyorduk. Arkadaslar herhalde ön tarafta gidiyordu. Araç bir anda yalpa yapti, gördügümüz buydu. Yalpa yaptigi esnada buradan içeri girdi. Buradan girdiginde de direge çarpip yan döndü. Biz geldigimizde bir hemsire ablamiz ilk müdahaleyi yapmaya çalisti. Elimizden geldigince yardimci olmaya çalistik. Insallah çocuklar iyidir. Itfaiye soförü kesim yaparak çikardi ama soförün durumu iyi degildi, nabiz yok dediler çünkü. En son kalp atislarini aliyoruz dediler. Yanindaki arkadasin galiba omzu çikmis. Yaraliydi. Onun durumu iyiydi. Ama soför sikintiydi.” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA