DNC Group, Deniz Isin Coskuner Önderliginde Yurt Disina Açiliyor

Birden fazla sektörde çalismalar ve girisimler yürüten DNC Group sirketinin kurucusu ve ayni zamanda yönetim kurulu baskani olan Deniz Isin Coskuner, sirketin uluslararasi is dünyasinda atacagi adimlara dair önemli degerlendirmelerde bulundu.

DNC Group, Deniz Isin Coskuner Önderliginde Yurt Disina Açiliyor
2021 yilinda sirketin cirosunu bir önceki yila göre 5 kat artiran sirketin yönetim kurulu baskani Deniz Isin Coskuner, “Küresel pazarda var olmak, bugünkü rekabetçi is dünyasinda, çesitli sektörlerde faaliyet gösteren bir sirket olarak, uluslararasi arenada yer almak, marka degerimizi artirmak ve müsteri tabanimizi genisletmek adina kritik öneme sahip. Yurt disina açilmak, karmasik ve zorlu bir süreç. Pazar arastirmalarindan, yerel kanunlara ve uyuma kadar birçok faktörü göz önünde bulunduruyoruz. Ilk olarak, hedef pazarlarimizda derinlemesine analizler yaparak, potansiyel firsatlari ve zorluklari degerlendiriyoruz. Bu, bizi daha bilinçli ve stratejik kararlar almaya yönlendiriyor” dedi.

Yerel kültürlerin anlasilmasi ve saygi gösterilmesi gerektigini de ifade eden Coskuner, “Yerel kültürleri anlamak ve onlara saygi duymak, uluslararasi basarinin temel taslarindan biridir. DNC Group çesitli sektörlerdeki girisimlerini, yerel kültürel degerlere uygun olarak faaliyet gösterecek, böylece yeni pazarlardaki müsterilerle daha güçlü baglar kurulabilecek” seklinde konustu.

Teknoloji ve inovasyona odaklanmanin DNC Group’un her zaman öncelikleri arasinda oldugunu vurgulayan Deniz Isin Coskuner, “Dijitallesen dünyada, en yeni teknolojileri ve inovatif çözümleri benimseyerek, global müsterilerimizin ihtiyaçlarini daha etkili bir sekilde karsilamayi hedefliyoruz. Sosyal sorumluluk ve sürdürülebilirlik konularina da odaklanmamiz gerektiginin farkindayiz. Yeni pazarlara girdigimizde, yerel topluluklara deger katmak ve çevresel etkimizi minimize etmek için çaba sarf ediyoruz” diye konustu.

Bu heyecan verici yolculukta, tutkulu bir ekip, stratejik vizyon ve müsteri odakli yaklasimimizla DNC Group olarak dünya çapinda etkili bir oyuncu olmayi hedeflediklerini de ifade eden Coskuner, yeni dönemdeki hedeflerine dair açiklamalarda bulunarak, "Ilk olarak DNC Medya ile baslayan ve küçük çapli girisimler sonucunda farkli alanlari da bünyesine katan sirketimiz 2020 yilinda tüm sektörlerdeki çalismalarini DNC Group adi altinda toplayarak daha güçlü ve daha dinamik bir sekilde yoluna devam etti. 2021 Yili itibariyle DNC Group olarak, otomotiv, medya, tekstil gibi sektörlerde faaliyetlerimizi basarili bir sekilde sürdürerek bir önceki yila göre ciromuzu 5 kat artirdik. 2023 yilinda ise uluslararasi pazara açilma adina önemli adimlarda bulunduk ve bulunmaya devam ediyoruz. Bundan sonraki hedefimiz ise 2025 yilinda sirketimizi uluslararasi pazarda yeni hedeflerine ulasmis sekilde görmektir" diye konustu.

Kaynak: İHA