Sehit Yunus Baykal Ortaokulunda Mezuniyet Sevinci
Ülke genelinde oldugu gibi Eskisehir’in Odunpazari Ilçesi Yenikent Mahallesi’ndeki Sehit Yunus Baykal Ortaokulunda da mezuniyet sevinci yasandi.

Ayar, mezun ögrencilere basarilar dileyerek ögrencileriyle vedalasti. 8. sinif rehber ögretmenleri adina Türkçe ögretmeni Özlem Taskin ayni duygular ögrencilere bir konusma yapti. Okulu derece ile bitirenler yöneticilerin ellerinden mezuniyet belgelerini aldilar. Ardindan okul kütügüne isimlerini çaktilar.
Okul birincisi Mert Öksüz, kisa konusmasindan sonra sanli Türk bayragini 7. siniflarin birincisi Muhammed Ali Ayaz’a teslim etti. Daha sonra 8 sinif ögrencilerine okul ögretmenleri tarafindan mezuniyet belgeleri taktim edildi. Mezuniyet yürüyüsü yapildi, kep atmadan sonra tören pastalarin kesimiyle sona erdi.
