Polisin Operasyonu Aksiyon Filmlerini Aratmadi

DÜZCE – Düzce’de aranan sahislarin yakalanmasi için operasyon baslatan polis ekipleri, aksiyon filmlerini aratmayan çalisma yapti. Polisler, girmek istedikleri evlerin kapilari açilmayinca pencerelerden evlere girdi, kaçmaya çalisan sahislari da kiskivrak yakaladi.

Polisin Operasyonu Aksiyon Filmlerini Aratmadi
Düzce Il Emniyet Müdürlügü Asayis Subesi ekipleri Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde aranan sahislarin yakalanmasina yönelik olarak il genelinde operasyon baslatti. Operasyon öncesinde istihbarat çalismasi yapan ekipler, sehir merkezi ve ilçelerinde 21 ekip 66 personel ile aranan sahislar uygulamasi yapti. Uygulama sonrasi sahislarin yakalanmasi için evlerine operasyon yapan ekipler çesitli suçlardan toplam 20 yil 8 ay hapis cezasi bulunan A.S. yine çesitli suçlardan toplam 2 yil 10 ay hapis cezasi bulunan C.Ö. ile toplam 10 ay hapis cezasi bulunan S. G. isimli sahislari yakalayarak cezaevine gönderdi.

Ilçelerde yapilan operasyonlarda ise Çilimli, Akçakoca ve Cumayeri ilçelerinde de 3 kisi yakalandi.

Aksiyon filmlerini aratmadi

Polis ekiplerinin yaptigi operasyonlarda zaman zaman aksiyon filmlerini aratmayan görüntüler yasandi. Sahislarin evine girmek isteyen polis ekiplerine kapilar açilmayinca penceren içeri girdi, bazi sahislari yakalamak için ise polisler kosmak zorunda kaldi. Polis ekiplerinden kaçmaya çalisan sahislar kiskivrak yakalandi. Operasyonlar sonucunda il genelinde toplam 6 sahis yakalanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA