Turk Riders Chopper Clup Üyeleri Motorla Kapadokya Turu Atti

Turk Riders Chopper Clup üyeleri Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden olan Kapadokya bölgesinde, gruba yeni katilan üyeleri için yemin töreni düzenleyerek, Kapadokya turu atti.

Turk Riders Chopper Clup Üyeleri Motorla Kapadokya Turu Atti
Turk Riders Choppper Clup tarafindan kabul edilen üyeliklerinin yerine getirilmesi için Nevsehir’in Ürgüp ilçesine bagli Devrent Vadisinde yemin töreni düzenlendi.

Türkiye’nin çesitli illerinden gelen çok sayida motosikletçinin katildigi yemin töreninde kulübe yeni katilan motosiklet sürücüleri Türk Bayragi üzerinde yemin ederek kulübe üyelikleri kabul edildi. Turk Riders Chopper Clup Baskani Ruhsati Tiras, "Motorcu motor üstünde belli bir süreyi astiktan sonra kulüp üyesi arkadaslarindan bir daha ayrilmamak üzere bir yemin metni okurlar. Bu yemin töreni motorcunun kulübüne ve arkadaslarina olan sadakatini gösterir. Turk Riders Chopper Clup olarak Türkiye genelinde sosyal projelere de imza atiyoruz. Ancak Kapadokya bölgesi bizim için önemli. Hem Iç Anadolu bölgesinde hem de tüm illerimize yakin. Ayni zamanda çekici bir bölge" dedi.

Turk Riders Chopper Clup Kapadokya Temsilcisi Kenan Tekin de, "Kapadokya bölgesi Türkiye’nin oldugu gibi, dünyanin da göz bebegi. Bu nedenle kulüp üyesi arkadaslarimiz da bölgemizi sik sik ziyaret etmek istiyorlar. Bizlerde burada düzenledigimiz etkinlikler ile onlara ev sahipligi yapiyoruz. Bu gün 33 ilden 300’e yakin motorcu ve ailesi bulunuyor. Üç gün boyunca bölgemizde konaklayacaklar. Bizlerde bölgemizi gezdirerek tanitimini yapacagiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA