Büyüksehir Konservatuvar Kursiyerleri Hünerlerini Sergiledi

Aydin Büyüksehir Belediyesi Konservatuari, 300 kisilik dev kadrosuyla hazirladigi Türk Halk Oyunlari gösterisinde büyük begeni topladi.

Büyüksehir Konservatuvar Kursiyerleri Hünerlerini Sergiledi


Aydin Büyüksehir Belediyesi Konservatuari kursiyerleri, düzenlenen yil sonu gösterisiyle hünerlerini sergiledi. Atatürk Kent Meydani’nda gerçeklesen gösterilerde degisik yas gruplarindan yüzlerce kursiyerin yer aldigi gösteriler vatandaslar tarafindan ilgi ile takip edildi. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu; "Yeteneklerini kesfetmek isteyen tüm Aydinlilari konservatuarlarimiza davet ediyorum” dedi.



Bir yil boyunca konservatuvarda egitim gören kursiyerler tarafindan sergilenen ve degisik yas gruplarindan yüzlerce kursiyerin yer aldigi gösteriler, vatandaslar tarafindan ilgi ile takip edildi. 7 yas alti çocuklardan olusturulan koronun gösterisi ise geceye damga vurdu. Gösteriler modern dans, bale, zeybek, halay, horon, roman ve Türkiye’nin her yöresine ait folklor gösterileri ile devam etti. Kostümden sahne tasarimina, koreografiden müziklere kadar her detayin düsünüldügü bu özel gecede kursiyerler izleyenlere unutulmaz anlar yasatti.
Kaynak: İHA